Slide 1

Rakenteiden kuivaus ja kosteuden hallinta tehdään ammattimaisesti. Monipuolisella ja oikealla kuivauskalustolla saavutetaan optimaalisin lopputulos.

KUIVAUSTYÖT

Tila- ja pintakuivausta käytetään ensisijaisesti vahinkotapauksissa ensiapuna ja silloin kun rakenteiden purkaminen pinnoitteita lukuun ottamatta ei ole kuivauksen kannalta välttämätöntä. Tilakuivauksessa käytetään erilaisia puhaltimia yhdessä ilmankuivaimien kanssa, jolloin saadaan huonetilan kosteus laskemaan nopeasti. Pintakuivauksen tyypillinen esimerkki on märkätilan betonilaatta ennen vesieristeiden asennusta tai tiskikonevuodon jälkeinen kuivaus keittiössä. Pintakuivaukseen käytetään usein nykyaikaisia levykuivaimia.

Rakennekuivausta käytetään erityisesti silloin kun kahden rakenteen välinen eristetila tulee saada kuivattua. Kuivaukseen käytetään erityisiä turbiinipuhaltimia, joilla saadaan kuiva ilma kiertämään eristetilassa ja näin poistettua kosteus rakenteesta. Turbiinikuivauksella voidaan usein välttää kalliit purku- ja korjaustyöt sekä säästää merkittävästi aikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Up