Slide 1

Rakenteiden kuivaus ja kosteuden hallinta tehdään ammattimaisesti. Monipuolisella ja oikealla kuivauskalustolla saavutetaan optimaalisin lopputulos.

KUIVAUSTYÖT

Tila- ja pintakuivausta käytetään vahinkotapauksissa ensiapuna ja silloin kun rakenteiden purkaminen pinnoitteita lukuun ottamatta ei ole kuivauksen kannalta välttämätöntä. Tilakuivauksessa käytetään erilaisia puhaltimia yhdessä ilmankuivaimien kanssa, jolloin saadaan huonetilan kosteus laskemaan nopeasti. Pintakuivauksen tyypillinen esimerkki on pesuhuoneen betonilaatta ennen vesieristeiden asennusta tai tiskikonevuodon jälkeinen kuivaus keittiössä. Pintakuivaukseen käytämme nykyaikaisia levykuivaimia. Levykuivaimet voidaan asentaa vaakatasoon lattiaa vasten tai tarvittaessa pystyyn seinää vasten.

Rakennekuivausta käytetään erityisesti silloin kun kahden rakenteen välinen eristetila tulee saada kuivattua. Kuivaukseen käytetään erityisiä turbiinipuhaltimia, joilla saadaan kuiva ilma kiertämään eristetilassa ja näin poistettua kosteus rakenteesta. Turbiinikuivauksella voidaan usein välttää kalliit purku- ja korjaustyöt sekä säästää merkittävästi aikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Up