Slide 1

Rakenteiden purkaminen on tärkeä tehdä oikeassa järjestyksessä. Ammattitaitoinen purkuryhmämme suunnittele purkutyön kosteuskartoituksen perusteella. Korjausrakentaminen onnistuu myös kauttamme kuivaustyön jälkeen.

PURKUTYÖT JA KORJAUSRAKENTAMINEN

Kosteusvaurioiden yhteydessä joudutaan lähes poikkeuksetta purkamaan pinnoitteita ja rakenteita. Purkutyö on tärkeä työvaihe, missä purkutyön tekijän tulee ymmärtää toimintatavat mikrobivaurioituneen rakenteen purkutyössä. Järjestämme tarvittaessa paikalle asiantuntevat purkuryhmät, joiden työtehtävät alkavat vaurioalueiden rajaamisesta suojaseinillä tarvittaessa sekä tilojen alipaineistamisella. Purkuryhmillä on käytössä asianmukaiset välineet ammattitaitoiseen työhönsä.

Korjausrakentaminen kauttamme onnistuu pätevien yhteistyökumppaneidemme kanssa vaivatta ja sovitussa aikataulussa. Teemme oman henkilökunnan toimesta pieniä korjaustöitä laidasta laitaan ja isommat tehtävät hoidamme pätevien ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit tiedustella meiltä erilaisista korjaustöistä kaikissa tilanteissa oli vahinkotapaus tai ei.

Jätä yhteydenottopyyntö

Up