Purkutöissä tulee kaikissa olosuhteissa huolehtia toimivasta työmaa-alueen alipaineistuksesta. Pölyn ja mikrobien pääsy puhtaille alueille voidaan estää helposti asianmukaisilla suojauksilla ja HEPA-suodattimilla varustetuilla alipainekoneilla.

Slider

ALIPAINEISTUS JA PÖLYNHALLINTA

Alipaineistus on välttämätön toimenpide tehtäessä asuinhuoneistoissa kosteusvaurioiden purku- ja korjaustyötä. Rakennustyöstä syntyy aina pölyä ja kosteusvaurioiden purkutyössä ilmaan pääsee myös haitallisia mikrobeja. Pölyinen ja huonolaatuinen ilma tulee poistaa hallitusti HE-PA suodattimin varustetuilla alipaineistajilla, eikä päästää sitä leviämään työalueelta muihin tiloihin. Käytössämme on alan parhaimmistoa laitteiden osalta. Asennamme alipaine- ja pölynpoistokoneet sekä rakennamme tarvittaessa asianmukaiset suojaseinät työkohteisiinne. Voimme myös sopia palvelusta, jossa käymme kohteessanne esim. viikoittain tarkastamassa laitteiden toiminnan sekä vaihtamassa suodattimet. Voit myös perinteisesti vuokrata laitteet ja huolehtia omatoimisesti niiden oikeasta toiminnasta. Lisätietoja laitteista voit katsoa teknisistä tiedoissa.

Apad-paineentasaaja

Apad-paineentasaaja huolehtii automaattisesti, että säädetty alipaineen määrä säilyy vaikka ovi tai ikkuna avattaisiinkin. Laite reagoi sekunneissa vaihtuvaan paine-eroon ja lisää tehoa. Laite myös huolehtii siitä, ettei ulos puhalleta ylimääräistä ilmaa, vaan se palautetaan HE-PA suodattimen kautta takaisin alipaineistettavaan tilaan. Näin muodostuu lyömätön yhdistelmä myös energiatalouden kannalta ja merkittävä etu esim. lämpötilan hallintaan viileissä oloissa. Lue lisää linkeistä.

http://www.strong.fi/fi/tuotteet-ja-tarvikkeet/alipaineistajat-/tuote/strong-4000-alipaineistaja

http://www.strong.fi/fi/tuotteet-ja-tarvikkeet/alipaineistajat-/tuote/strong-600-alipaineistaja

http://www.strong.fi/fi/tuotteet-ja-tarvikkeet/alipaineistajat-/tuote/fb-430-alipaineistaja

http://www.strong.fi/fi/tuotteet-ja-tarvikkeet/apad-paineentasaimet/tuote/apad-paineentasaimet

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Up